DAILY REMINDER

A ’18 to conquer

Eftersom 2017 er kommet mod vejs ende, vil jeg bruge denne tid til at fortælle om mine nytårsfortsæt, hvad er jeres?

collage_fotor

Jeg vil stoppe med at ryge.

Jeg synes det siger sig selv. Hvorfor vil man bruge mere tid på at ødelægge sin egen krop, og ryge sine lunger væk. Det var selvfølgelig ikke den holdning jeg havde til det, dengang jeg begyndte – jeg brugte rygning som en ”coping mechanism” når jeg var nede men det gik ikke op for mig at cigaretterne bare fik mig til at komme længere ned. De gør absolut intet godt for dig, tværtimod. Og det har jeg bare glemt, men nu er det nu.

Jeg vil sætte mig langt mere ind i folks situation, se ting fra andre folks perspektiver før mig selv.

Jeg er stor tilhænger af, at os mennesker skal stå mere sammen i stedet for mod hinanden. En ting som jeg faktisk også har haft fokus på i hele 2017 var at være mere forstående overfor fucked up situationer der kunne pisse mig af lige på stedet, og faktisk se det fra en andens perspektiv. Hvorfor gør han/hun som de gør? Og hvad kan jeg bruge det til?

QUIT ANY FORM FOR NEGATIVE ENERGY FROM PEOPLE.

Jeg har brugt for meget tid på at give min tid til folk der ikke fortjener det. Brugt for meget tid på folk med dårlige intentioner og veninder der taler om dig bag din ryg. Jeg ved ikke om det bare er gym livet, men jeg føler mig bare drænet i sidste ende hvis det skal blive ved med at stå på. Jeg har fantastiske veninder, fuldstændig enestående og elskværdige til englene synger – og jeg vil bruge langt mere tid sammen med dem i stedet for folk jeg skal imponere konstant. Life is short, choose love over hate honeys <3

Fortælle mine forældre jeg elsker dem mere.

Jeg elsker mine forældre højere end alt, og jeg er så ked af at jeg aldrig får sagt det nok. De fortjener at høre det noget mere, and I’ll start today <3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

DAILY REMINDER