• ···
Central of grey

A geek in real life

 

Klassisk og sofistikeret er vejen frem! Det har været bevist siden Audrey Hepburn tiden ikke? Nu er jeg jo stolt ejer af et forfærdeligt syn, jeg ser ikke så godt uden kontaktlinser eller briller og det er rigtig træls. Jeg bruger kontaktlinser hver dag for at undgå at skulle have store briller på. I virkeligheden er det fjollet, jeg er jo et eller andet sted bare meget usikker i den forstand, for jeg synes jo briller er rigtig flot! Til de fleste. Jeg bruger briller og har bøjle og går op i mode. Gør det mig ikke lidt til en nørd? Skærmbillede 2014-10-29 kl. 14.39.44Skærmbillede 2014-10-29 kl. 14.36.13

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Central of grey