SPOTIFY REVEAL

AFTER MY RETREAT

“We are the music makers, and we are the dreamers of dreams, wandering by lone sea-breakers, and sitting by desolate streams; world-losers and world-forsakers, on whom the pale moon gleams: yet we are the movers and shakers of the world for ever, it seems.” — Ode, Arthur O’Shaughnessy

collage_fotor

Jeg er hjemvendt fra USA, efter en dejlig tur hvor jeg har besøgt ”familie” og venner. Jeg har fået mit tørst for at rejse slukket, og det er en helt igennem fantastisk følelse at få efter at have taget sådan en stor rejse alene. Det får mig til at huske hvor meget jeg egentlig kan og er i stand til, hvilket jeg har glemt for tiden. Jeg snakkede med min veninde her den anden dag om, hvor mange dårlige ting der er sket for mig på kort tid og hun sagde blot, ”jamen det er fordi du lader de ting ske for dig. Du kan ikke se når der er en situation du hurtig som muligt skal ud af, så du bliver lidt, for at se om der alligevel kommer noget godt ud af det” og hun kunne ikke have mere ret. Jeg er et menneske-menneske, jeg elsker at skabe dybe relationer til alle i mit liv og er efterhånden blevet dårlig til at være i mit eget selskab, GISP! for det er nok det værste man kan være dårlig til. – at være okay med at være alene med sig selv. Med det har det gjort at jeg konstant har lyst til at møde nye mennesker, få nye venner og jeg åbner mig faktisk rigtig hurtigt for andre. Hvilket ikke er nogen dårlige ting, men det gør bare at jeg af og til render ind i dårlige mennesker som jeg desværre har nået at give mit alt til og ender med at stå uden en del af mig selv. Det er en ting jeg skal arbejde med, at gennemse mennesker hurtigere og læse om deres intentioner er gode eller ikke. Det så vigtigt at lægge sin energi hos mennesker der fortjener det, og som vil være din ven for dig, og ikke for hvilke goder og benefits du nu har. Jeg er derfor begyndt at arbejde med det indefra, bruge en lille smule mere tid for mig selv og blive derhjemme. Jeg er typen der vil mødes med en fuckboy i stedet for bare at ligge derhjemme (med mødes mener jeg ikke et bootycall) – sådan var jeg, sådan er jeg ikke længere. Jeg siger pænt nej tak, også selvom det er en lonely søndag aften, og jeg jo egentlig godt liiige kunne smutte ud – men NEJ! Slut med at spilde tiden på folk som jeg ved ikke har andet en dårlige intentioner, det er et tegn på respekt for sig selv og sine følelser.

Anyways, jeg tror jeg har kommet ud med mine tanker for idag.

28383375_1892537397432421_1066737181_n

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

SPOTIFY REVEAL