• ···
Spørgsmål om mit år på high school

After one week in the states

Jeg har nu været i USA i lidt over en uge, og jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte, for der er sket så meget! Jeg startede i skole allerede 1 dag efter jeg var kommet til familien, så der var meget fart på de første par dage. Jeg bor som sagt med et par og deres TRE hunde, hvor de så har valgt at få to udvekslingsstuderende – mig og en pige fra spanien. Som jeg i øvrigt er knyttet mig til utrolig hurtigt allerede. Jeg vil prøve at komme rundt om alle de ting jeg synes er vigtige.

Desktop76-001

Jeg bor i en mellemstor by i staten Iowa, og jeg går på Sioux Center High School. Jeg er i skole i sådan rimelig lang tid hver dag, og der sker hele tiden noget – det er liiidt svært at finde rundt i alting men jeg skal nok komme efter det. Allerede efter en uges tid her i byen blev mig og min værtssøster inviteret på date, haha. Så vi valgte at lægge det sammen så det blev en dobbeltdate (og mindre akavet) haha – men fyrene herover er anderledes end i danmark, meget mere åbne og i hvert fald fyldt med komplimenter hehe, så det til sidst godt kan blive lidt for meget. Folk herovre er generelt bare mere åbne og friske, og jeg synes i hvert fald ikke det er svært at finde venner eller starte en samtale for den sags skyld. De er vældig interesseret i danmark, for de fleste ved ikke hvor det er haha. Skolen er helt sikkert anderledes i forhold til danmark, og JA, jeg kan roligt sige at det er ligesom i filmene – football games om fredagen, de forskellige klasser, school spirit, lockers, de forskellige kliker, cheerleaders, altså alt! Der er også meget snart ‘homecoming’ men det vil jeg skrive om lidt senere på ugen måske.

Desktop76

mht. skema er det også rimelig anderledes end i danmark, for du har nemlig nøjagtig det samme skema hver dag, i forhold til DK hvor det skifter lidt mellem dagene. Timerne man tager er også forskellige, lidt federe måske. F.eks. tager jeg art som jeg er blevet mega glad for – egentlig bare en time hvor man tegner eller maler, eller lærer at bruge photoshop og den slags. Jeg tager også spansk da jeg synes det kunne være ret interessant, og det er i øvrigt også blevet en af mine yndlings timer på dagen. Min værtssøster er jo også spansk så det er ret sjovt. Der er mange leeeeektier, men det er meget simple korte opgaver eller noget i den stil.

Desktop76-002

Så jeg har nu været her i et stykke tid, og jeg vil prøve at se om jeg kan lave lidt flere indlæg i det kommende stykke tid!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spørgsmål om mit år på high school