• ···
It's coffee o'clock

Alt mellem himmel og jord

Hvad er den bedste måde at starte dagen på?

At stå så tidligt op som muligt om morgenen på. Virkelig når hele verden sover, er det tidspunkt jeg kan få tid til at være lidt mig selv. Resten af dagen er jo travl, men sådan tidligt om morgenen er min tid, og det er noget jeg er begyndt at lægge mærke til – hvor stille og roligt det er om morgenen. Udover det, kan jeg godt lide at skrive mine tanker ned, bare skrive, skrive, skrive om alt! Det er virkelig en god måde at tømme hovedet på.

Hvad er det bedste i hele verden?

Sort kaffe og hvide blonder

En by du aldrig har været i, men gerne vil besøge?

London. Jeg har aldrig været i London, og det virker som en helt vildt fed by!

Hvilken by er den bedste, som du har besøgt?

Los Angeles! Uden. Tvivl.

Hvilken person – levende eller død – vil du elske at drikke en kop kaffe med?

Jeg må nok sige Audrey Hepburn. Jeg tror det vil være vældig interessant at snakke med hende, hun virkede som den mest omsorgsfulde og stærke person. Jeg har så mange ting jeg gerne vil spørge hende om, og jeg tror jeg vil nyde hendes selskab.

Hvis du kunne være hvem som helst – ville du så vælge dig selv?

Jeg kan aldrig finde ud af hvad jeg skal svare til dette spørgsmål. Men jeg tror på at jeg kan gøre lige hvad jeg vil. Om jeg så vil være millionær eller hollywood-stjerne, så vil jeg kunne arbejde hårdt for det. Alle kan blive hvad de vil, du skal bare gøre hvad der skal til. Så ja, hvorfor ikke?

Hvis du kunne vælge – hvor vil du så helst være lige nu?

Årh jeg vil gerne tage tilbage til LA hvis jeg kunne, men jeg tror lige nu lyder forår i Paris ikke så dårligt! Tænk lige over det, spise croissanter på en balkon med udsigt til eiffel-tårnet og høj sol? Tjooo

Hvem er den ven du har haft i længst tid?

Feli og Mateusz er de to jeg har holdt fast i, i længst tid. Har kendt dem siden vi var helt helt små, and we’re still going steady!

Hvad er det bedste man kunne byde dig?

Kaffe og en croissant – lige nu

Hvornår havde du sidst et ‘breath taking’ øjeblik?

Jeg venter på det breath taking øjeblik der kommer, når jeg finder ud af hvor jeg skal bo i USA til næste år.

Den bedste plade/album der nogensinde er lavet?

Kommer aldrig over Lana Del Rey’s ‘Born To Die’ album – men jeg synes nu også Chris Brown & Tyga var ret episk!

Hvad er kærlighed?

Fresh jar of nutella, my friend.

Hvordan ser dit liv ud om 10 år?

Jeg vil ønske jeg kunne sige at jeg har fået mit liv på plads, og jeg har alt i orden. Men jeg er trods alt kun 25 år til den tid, og jeg tror stadig jeg er ligeså forvirret som nu. Jeg er helt sikkert i fuld gang med min uddannelse, og jeg håber inderligt at jeg er glad for det jeg foretager mig, uanset hvad det er.

Er du introvert eller ekstrovert?

Jeg er en blanding – men jeg genkender mest af mig selv i den introverte afdeling.

Skærmbillede 2016-05-12 kl. 18.48.01

Hvis du fik en tidsmaskine, hvad vil du så gå tilbage og ændre på?

Uuuuuha, jeg vil ændre på en del – men jeg ved også at alt sker af en grund, og jeg er præcis det sted som jeg skal være. Hvis jeg ikke havde begået fejl, havde jeg aldrig lært af dem?

Hvad er det bedste ved at være ung?

Jeg er femten – FEMTEN – Det store 1 5. Haha, jeg har virkelig ikke levet i ret mange år ud af alle dem jeg skal. Det bedste ved det hele er, at du har laaang tid igen. Du har al den her tid til at prøve nye ting, udfordre dig selv, være nysgerrig.

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's coffee o'clock