• ···
After one week in the states

Campen i New York

Som en del af udvekslings programmet når man rejser med explorius er en ”soft landing camp” til New York sammen med en masse andre elever fra primært europa. Jeg havde altså 5 dage i NYC inden jeg kom til min værtsfamilie, hvilket var vildt fedt – helt sikkert dage jeg aldrig glemmer. Man er så spændt og helt oppe og flyve over alle de ting man snart skal til at opleve i løbet af året, og man ser ligesom nogen af alle de andre unge mennesker som skal præcis det samme som du, og der er ligesom bare good vibes under hele turen. Ååååh New York

usa-002

Man bor på et hotel, og deler værelse med 2 andre udvekslingsstuderende som tit og ofte er fra et andet land end én selv. Jeg boede for eksempel med en pige fra Italien og en pige fra Finland – hvilket var sygt nice for så lærte man også folk fra andre lande i europa at kende. Men i løbet af dagene må jeg indrømme jeg mest kom til at snakke med alle danskerne og det var ligesom os der holdte os til hinanden. Der var også flest danskere så vi var en ret stor gruppe. På første dagen ankom vi lidt sent på vores hotel så vi hyggede egentlig bare på værelserne og lærte hinanden lidt at kende, vi var alle sammen rimelig trætte på grund af den lange flyvetur fra kastrup til newark.

usa-004

På 2. dagen var vi på sightseeing og så lidt af de forskellige ting i New York som man bare skal se. For eksempel Times Square, central park, grand central station og den slags. Til sidst på dagen fik vi lov til at se os lidt omkring på egen hånd, dog i grupper stadigvæk selvfølgelig.

3. dagen var det sightseeing igen, og der var vi en tur i brooklyn, så 9/11 memorial, broadway, soho osv. Og igen til sidst på dagen fik vi lov til at gøre hvad vi vil, så vi var på en lille shoppe tur i soho.

usa-003

4. dagen havde vi en lille picnic i central park, hvor det så ud som om solen var fin og vejret var lækkert. Men da vi havde siddet lidt, begyndte det så småt at dryppe med regn og lidt efter silede regnen ned og vi var fuldstændig gennemblødte! Det var meningen vi skulle ud til sådan et shopping mall efter central park, men vi blev nød til at smutte tilbage på hotellet i new jersey for at skifte… still smiling tho.

Generelt set var turen en kæmpe oplevelse og du får muligheden for at møde såå mange nye mennesker fra dit eget land men også resten af europa. Jeg har for eksempel stadig kontakt til min italienske room mate fra hotellet og alle fra danmark. Så allerede dér har man bekendtskaber man kan komme til hvis man har brug for nogen at gå til som står i præcis samme situation. Det er lidt betryggende.

usausa-001

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

After one week in the states