DERFOR ER ASTROLOGI IKKE EN MYTE

Du er en sjæl og du har en krop

“Our body is just a vehicle for us while we’re here. It is our soul and our spirit that last forever.” – Brian L. Weiss, Many Lives, Many Masters.

Det er let at blive afhængig af sit udseende. Det er let at falde i fælden, og faktisk tro, at udseende er det der fortæller noget om en person. – eller don’t get me wrong, hvordan du klær dig, hvordan du sætter dit hår osv. siger noget om din personlighed og din plads i samfundet, men det vil aldrig kunne sige noget om dit dybe indre – din sjæl. Det er en ting som jeg selv kæmpede meget med før i tiden. Jeg ville gerne se så godt ud som muligt, fordi jeg tænkte i mig selv at det er det eneste jeg som pige, kan ligge min værdi i. Små piger bliver fortalt at det er dit udseende der vil få dig frem i livet, gudskelov har jeg studeret mit, og fundet den rigtige mening med livet.

En af mine yndlings bøger i hele denne verden er Many Lives, Many Masters skrevet af Dr. Brian Weiss. Jeg tror jeg har læst bogen et par gange, eller i hvert fald genlæst nogen sider. Den er baseret på virkelighed, hvor den her psykolog får besøg af en ung kvinde der kæmper med sit eget sind – kvinden har flere mentale helbredsproblemer i form af angst og depression. Stille og roligt som terapien går, lægger han hende i trance hvor de sammen finder frem til at denne kvinde har haft tidligere liv. I trance fortæller hun om hendes liv tilbage i fortiden, hendes tidligere elskere, tidligere familie, tidligere jobs. Hun fører helt tilbage til holocaust tiden, indianer tiden, før kristus og videre endnu. Dette er ikke noget hun kan se tilbage på i vågen tilstand, men i trance hvor vores psykolog optager alt hun siger så hun kan høre det bagefter. Den er så spændende at jeg læste den første gang på et par timer. En ting de fandt frem til, – gennem tiden har hun haft mange liv, boet i mange forskellige kroppe, mange forskellige beskæftigelser men en ting var altid legit. Hendes sjæl fulgte hende altid. Efter jeg læste ”Many Lives, Many Masters” har jeg troet på reinkarnation, og jeg er så godt som overbevist at dette liv ikke er vores ende destination, og at vi ikke kun har én chance og et formål med livet – vi har mange, og når vi ikke at opfylde vores formål, så får vi en chance igen når denne krop bliver slidt og dør.

When you look into the eyes of another, any other, and you see your own soul looking back at you, then you will know you have reached another level of consciousness.
—  Dr Brian Weiss
collage_fotor
For at komme tilbage til der jeg gerne vil hen, så har dit udseende aldrig og vil aldrig betyde noget som helst. Jeg gentager, DIN KROP, DIT HÅR, DIT ANSIGT VIL ALDRIG HAVE AN INDFLYDELSE PÅ HVORDAN DIT LIV ER ELLER BLIVER. Vi har alle en skæbne, og vi har alle en soulmate. Oftes er kærligheden i dit liv den samme igennem alle dine liv. Du vil møde ham eller hende i hver liv du har, og du vil kunne mærke en genkendelse og en form for tryghed når det sker. Det er derfor folk fortæller dig at du ikke skal gå efter den der giver dig sommerfugle og sug i maven, den du bliver en smule nervøs over hver gang han/hun er i nærheden – du skal gå efter den der får dig til at føle varme, tryghed og fred når I er sammen. Jeg ved godt det er en af de svære situationer at gå igennem, men når man først lærer at gå efter sine partnere med en anden indstilling vil man i princippet aldrig skulle deale med kærlighedsproblemer. Så langt er jeg ikke nået endnu, selvom jeg har alt den her viden. Jeg har en tendens til stadig at fucke rundt med dem jeg ved ikke er gode for mig, men pigen vil lære før eller siden.
Hver gang jeg føler mig nede, eller føler en lav selvtillid tage over så husker jeg altid på, at det er noget sludder at det kan tage over på den måde. Livet har så mange andre budskaber og gøremål og vi må ikke miste fokus. Jeg vil aldrig stoppe med at prædike om at være den absolut bedste og rareste person som du kan være overfor andre mennesker men også overfor dig selv. Folk vil ikke huske hvordan du så ud eller hvad du gjorde, men de vil huske hvordan du fik dem til at føle. Og den tager jeg med mig i graven. Godnat til jer.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DERFOR ER ASTROLOGI IKKE EN MYTE