AFTER MY RETREAT

Du kan starte forfra

Listen to me: Your body is not a temple. Temples can be destroyed and desecrated. Your body is a forest—thick canopies of maple trees and sweet scented wildflowers sprouting in the under wood. You will grow back, over and over, no matter how badly you are devastated.

collage_fotor

Og det kan du. Du kan starte forfra. Forstå at dine fejl, kun er fejl hvis du intet har lært ud fra det. Der er nogen ting der skal ske i vores liv, og jeg tror på at man skal anstrenge sig for at få så meget godt ud af det, virkelig vride situationen og se på det fra den gode side. Det behøver ikke være dine livs største fejltagelser, jeg snakker også om jer der måske er på kur og har gået lidt på sidespor, jer der prøver at stoppe med at ryge eller drikke, jer der ikke har holdt jeres nytårsfortsæt what so ever. Personligt så tror jeg ikke på nytårsfortsæt, for det begrænser lidt dine mål og demotiverer en liiille smule. I kender måske det med, at man ryger på sidespor med sine nytårsfortsæt og så er det bare ‘nå, jeg prøver igen næste år’ – men nej! Lad vær med den indstilling, for det er slet ikke sådan det er. Du kan altid starte forfra. Imorgen, om 10 minutter, NU! Clear your slate, babe, for det er aldrig for sent at nå dine mål og blive til den du vil være.

Jeg vil sige at jeg har fulgt et af mine nytårsfortsæt, og det er, at jeg ikke skal være så hård ved mig selv når jeg screwer up. Jeg husker mig selv på, at jeg er ung og der er masser af plads til fejl. Jeg ved i hvert fald at jeg lærer noget af det hver eneste gang, og det er fanme vigtigt at vokse som menneske hele tiden. Som man bliver ældre, vil man se tilbage og vide hvorfor det skulle ske og man kan gå derfra med lettelse at det skete så man kunne LÆRE. Ja jeg ved det super hårdt når man går igennem det, men græsset er grønnere på den anden side smukke <3

   

1 kommentar

  • Det er så rigtigt det du skriver! og super vigtigt at huske, at minde sig selv om, at der altid er en dag imorgen. Tak for en lille reminder ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

AFTER MY RETREAT