• ···
Indblik fra ugen der gik

Et år siden

Los Angeles, 2015

SAM_0425SAM_0658Skærmbillede 2015-05-30 kl. 20.48.00SAM_0465

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAM_0521SAM_0624SAM_0574

SAM_0934

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAM_0423SAM_0534SAM_0899SAM_0502

14. maj for et år siden, sad jeg i et fly på vej til LA. Det er en lille smule mærkeligt, og det her år er godt nok gået hurtigt! I og med, at jeg selv synes jeg ligner ret meget et lille kid på billederne fra turen, haha, utroligt så meget man kan nå at ændre sig på blot et år. Mine forældre gav mig 10 dage i Californien til min 15 års fødselsdag, og jeg var ovenud LYKKELIG da jeg fik af vide jeg skulle en tur til LA, det havde jeg altid ønsket mig. Godt nok var det lidt en tidlig gave, for jeg holdte min fødselsdag derover, men det var en af de bedste dage i mit liv. Jeg fylder 16 om et par dage, og jeg fatter absolut intet. Jeg vil ønske jeg var i Los Angeles lige nu, og jeg fandt i hvert fald ud af på turen, at det er der jeg flytter hen når jeg bliver ældre haha – skal bare lige score kassen med penge, før jeg kan gå efter den drøm :D Har en playliste på spotify der hedder ”california 2015” som jeg lytter til lige nu, og den bringer en hel del minder frem. Lyt til den her
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indblik fra ugen der gik