HER TIL AFTEN TANKER

Go to sleep knowing some of the best days of your life is yet to come

collage_fotor

Go to sleep knowing some of the best days of your life is yet to come…

Jeg tænker tit over hvor skrøbeligt livet er.  Der skal ikke så meget til for at ende livet lige pludselig. Det er ikke noget der fylder meget, for det skal det ikke, men gud hvor bliver jeg skræmt af den tanke om, at det i princippet kan være slut på hvilket som helst tidspunkt. Jeg fulgte ikke så meget med i Logan Paul halløjet (han filmede i sin video en død mand der havde hængt sig selv i den såkaldte ”suicide forest” i Japan.) men jeg ved bare da jeg så videoen blev jeg vildt ramt, fordi manden tydeligvis var død og havde dræbt sig selv mens han nok var rigtig ked af det og bange. Samtidig med at et fjols har haft den lille respekt for ham og filme hans ansigt for at få views. Jeg er glad for at den skabte så meget røre som den gjorde, og jeg glad for folk vågnede op og forhåbentlig ikke har lyst til at støtte Logan Paul længere. Livet er så skrøbeligt, og at være så ked af det at man ikke har lyst til at leve med knuser mit hjerte. Mange af gangene har det også været fordi folk har gået  igennem noget, eller en aften hvor alt ligesom er ramlet sammen for dem at de ikke kunne se noget lys for enden af tunellen, og har glemt at der er en dag imorgen – at de har så meget som de skal nå, glæde de skal opleve, mennesker de skal møde, og drømme at jagte. Selvmord er så forfærdelig en død, at jeg nok ikke vil kunne sætte mig helt 100% ind i hvordan de her mennesker har det, men jeg kan godt spejle mig i det på den måde når man føler at der virkelig ikke er noget håb. Men gud hvor ville jeg ønske de havde tænkt over det en ekstra gang, bare i hvert fald havde kommet igennem natten, vågnet igen næste morgen og tage sig at hvad de må tage sig af. Se sig omkring og kigge på de mennesker som holder af dem. Men jeg vil heller ikke sige for meget mere, da det er et ømt punkt og jeg et eller andet sted ikke har retten til at snakke som om jeg ved det hele. Det var bare lidt tanker for idag. Uanset hvor hårdt noget må være, burde selvmord aldrig være en af mulighederne. Og jeg vil i hvert fald gøre mit for at værdsætte livet mere, og holde mig som en god energi for andre mennesker.

26943098_1847061265313368_1561363505_n

26996743_1847061251980036_93677068_n

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

HER TIL AFTEN TANKER