Du er en sjæl og du har en krop

I WILL NEVER STAY STILL

Jeg finder mig selv med en indre ro og mere overskud for tiden. I lang tid havde jeg en grå sky over mig, som efterhånden er blevet erstattet med regnbuer og sommerfugle. Jeg har taget en rejse til USA, og jeg befinder mig faktisk i USA lige nu. Jeg havde brug for at komme væk for lidt tid. Jeg elsker at rejse, og det har altid været lidt terapeutisk for mig at rejse og være et andet sted end mit hjem for lidt tid. Jeg tog jo for eksempel et år til Iowa, USA efter mit 9. klasses år og selvom det er lidt hårdt at rejse alene har jeg lært at elske det. Jeg har vinterferie lige nu, og jeg så det som en god mulighed for at se nogen af de mennesker jeg elsker på den anden side af jorden. Jeg glemmer lidt hvad der sker hjemme i Odense, og jeg kommer helt ind i min gamle hverdag i USA igen. Men jeg havde også brug for det. Jeg kigger også på rejser til sommer, jeg vil gerne til en flot europæisk storby med mine veninder, så det er nok et lille projekt jeg har gang i, for det skal der også være råd til… Jeg kan godt være lidt rastløs, og have brug for at komme væk eller i hvert fald at der konstant sker ting i mit liv. Jeg keder mig aldrig som sådan, og jeg tror det er fint mens jeg er ung men når jeg bliver ældre kan jeg nok ikke blive ved med at flyve til her og der. Den her rejse gjorde også lidt ondt på mit fravær i gymnasiet, for ikke at snakke om min pengepung! Men jeg ved det hele er det værd, og at se de folk som jeg brugte hele sidste år med var UERSTATTELIGT!

Hvis vi skal snakke lidt om mit udvekslings år, så var jeg som sagt i Iowa og jeg rejste med det danske bureau ”Explorius” – efterhånden som jeg kom hjem valgte jeg at blive ambassadør for Explorius, hvilket vil sige at jeg stadig har lidt noget med min organisation at gøre og nok ikke er helt klar til at lade mit udvekslings år gå. Jeg elsker at snakke om det, og jeg har været til informationsmøder hvor jeg fortæller om det til kommende elever. Så hvis du også godt kunne tænke dig at tage på udveksling og du er mellem 14 og 18, så vil jeg altså anbefale at du rejser med Explorius. Men jeg tror jeg vil komme med lidt mere information omkring det i et andet indlæg, men jeg vil bare nævne det fordi det evt. er grunden til at jeg kunne tage den rejse som jeg har taget her i vinterferien  – for at besøge min værtsfamilie og venner i USA, og det er altså virkelig fedt.

tumblr_o45jf4sfq01r1h11vo1_500

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du er en sjæl og du har en krop