værtsfamilien, udvekslingsvenner, Prom?

It’s Valentine’s Day!

Årstider i USA er altid mega ‘extra’. Det vidste jeg jo godt lidt i forvejen, men at være her i landet og opleve ‘holidays’ som halloween, thanksgiving, Valentine’s day osv. vil ingen hjemme i danmark nogensinde forstå. Det er helt vildt sjovt og magisk på en eller anden måde. Idag er det valentin’s dag, kærlighedens dag og det blev fejret med en masse blomster og chokolade. Min skole gjorde for eksempel det, at man i sidste uge kunne gå op på kontoret og ‘bestille’ en rose til et skab efter eget valg – altså de her lockers som alle elever har. Jeg bestilte 3 roser til mine bedste veninder på skolen, og en rose til min Mr prom date siden jeg jo er så rar haha. Til min store overraskelse endte jeg med at finde hele 10 roser i mit skab, og der var vedlagt kort ved dem alle, der næsten fik mig til at tude! Jeg tror måske bare jeg indså hvor mange mennesker der ren faktisk holder af én nu hvor man er så langt væk hjemmefra, og det gjorde mig helt glad at se alle der fik roser og chokolade af deres ‘boo’ – Til lunch var der hjerteformede chicken nuggets, og lyserøde balloner i loftet. Og mig som er mega piget og elsker lyserød og alt det lir blev mega excited. jeg tror næsten valentin’s dag er min yndlings holiday herovre i USA indtil videre. Det eneste der bliver fejret er kærlighed, og det eneste hele dagen er fyldt med er kærlighed. 

16602918_1474164962603002_5818757466249656853_n16649157_1474164949269670_529638278399015724_n

Fun fact: Valentine’s day er den dag på året der bliver solgt mest chokolade i USA.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

værtsfamilien, udvekslingsvenner, Prom?