• ···
SIDSTE SKOLEDAG

Jeg skal flytte til USA?

Hej bloggen! wow, det er godt nok lang tid siden jeg har siddet her og blogget. Sidst I hørte fra mig var tilbage i maj er jeg rimelig sikker på, men der er sket rigtig meget siden sidst og jeg har egentlig ikke fundet tid eller overskud til bloggen, det beklager jeg! Men her er jeg, og jeg tror jeg har planer om at blive.

Update i mit liv; Jeg flytter til USA!

Men altså kun i et år det er ikke permanent – danmark er stadig mit hjem ;) Jeg rejser derhen for at gå på high school i staten Iowa og for at opleve amerikansk high school spirit! Jeg rejser med organisationen explorious, som tager sig af udvekslingsstudenter i udlandet, og hjælper én med de vigtige ting. Jeg meldte mig til for et år siden, så i starten af mit 9. klasse år i folkeskolen, og her er jeg så – tager afsted til USA om 9 dage ALENE. Ja det fik jeg vist ikke sagt, men det er altså uden mine forældre, det er helt på egen hånd. Hvilket også er meningen, siden man skal lære at tage sig af sig selv og være på egen hånd – det er i hvert fald også en grund til jeg tager afsted, men mest fordi jeg er nysgerrig på Amerikansk livsstil, jeg er sikker på jeg kan klare mig selv :)

SAM_1345

Jeg rejser forresten til New York d. 17. August for at have 5 dage med de andre elever, og derfra til min by i Iowa hvor jeg skal møde min værtsfamilie for første gang. Jeg skal bo hos en mand og kvinde hvis børn er flyttet hjemmefra så de har masser af plads og overskud! Derudover kommer der også en spansk pige som er på samme rejse som jeg, så jeg er ikke sådan heeelt mutters alene – der er heldigvis en som sådan nogenlunde forstår hvad jeg skal igennem og jeg forstår hende!

Jeg tror jeg vil prøve så godt som jeg kan på at opdatere bloggen under min rejse, det er selvfølgelig vildt mærkeligt at jeg nok måske kommer til at ændre temaet på bloggen fra nu af, men jeg håber I stadig er interesseret!

Hvis nogen af jer har spørgsmål så skriv en kommentar, eller skriv til mig på instagram @maloueggertsen eller snapchat @maloueggertsen – så tror jeg, jeg vil lave en Q&A omkring det på bloggen. Så spørg løs hvis der er noget du godt kunne tænke dig at vide :)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SIDSTE SKOLEDAG