Go to sleep knowing some of the best days of your life is yet to come

Jeg stopper aldrig mens legen er god

I mit blot 17 årige liv har jeg alligevel oplevet en hel del. Jeg tror jeg vil gå så langt og sige jeg har oplevet lidt mere end de fleste teenagere, især når det kommer til kærester og drenge og flirts. Jeg er faktisk en håbløs romantiker når det kommer til stykket. Det skal være så mysterisk, så følelsesmæssigt farligt, straight out of a movie kind of love før det virkelig får mig op og ringe. Jeg vil gerne testes emotionelt, hvilket jeg faktisk godt ved er et træk man finder hos psykisk syge, men som jeg også har åbenbart. Jeg vil gerne vide mig sikker på en person, men lige så snart jeg har vedkommende hvor jeg vil have ham, så vil jeg faktisk ikke have ham alligevel og det er der legen begynder. Du gør dig til, ser fyren rigtig meget, flirter from across the room men så snart han kommer for tæt på så skubber du ham bare væk. Så begynder han at gøre det samme, får dig til at vil have ham ih og åh så meget men for hvad? Legen kan køre i ring i al evighed, og man bliver bare ved. For inderst inde er man alligevel også bange for at se ham med en anden. Man vil gerne vide hvor han er, men han behøver så sandelig ikke være sammen med lige præcis dig. – lidt samme måde at sige det på.

collage_fotor

Men hvornår stopper det? Hvornår kan man endelig sætte sig ned og sige ”vi skal bare være sammen” eller ”du skal holde dig væk fra nu af” – for det er jo en af de to. Uden man skal ende ud i et totalt 3. verdenskrig hvor man misforstår hinanden helt vildt og de værste sider kommer frem i os, stopper man mens legen er god. Det får man altid af vide, og man ved det jo også godt selv. Men nu er det jo ligeså godt, man er så glad og totalt opfyldt med endorfiner, så hvorfor stoppe nuuuuu ?! Jeg vil ikke have ham som kæreste, men jeg vil liiige se hvor lang tid jeg kan gå uden enten ham eller jeg får følelser for den anden. Det er så farligt. For hvis vi ser sandheden i øjnene, så er kærlighed næsten aldrig to-sidet. Den ene falder for den anden lige før den anden falder for den ene. Der er altid en der elsker den anden højere, der er altid den der slår op og den der kæmper for forholdet. 10 årig langt forhold eller bollevenner, så ender et breakup altid ud i tårer, frustrerede hjerner og knuste hjerter. Man kan ikke undgå det.

Jeg tror aldrig jeg har afsluttet noget med en dreng uden det endte ud i, at den ene blokerer den anden – men jeg har altid set det som at den der blokerer først er den der fangede følelserne. Jeg er blevet blokeret lige såvel som jeg har blokeret. Og det er egentlig en mærkelig afslutning på noget. En man har så mange smukke minder med, delt så mange tanker med, har elsket med, pludselig bare skal smides ud og slettes fra hukommelsen – for når det ender ulykkeligt, gør det for ondt at blive ved med at kunne se hinandens snapchat stories eller instagram billeder, det gør for ondt at vide man kan skrive til dem når som helst men at man. bare. ikke. kan.-  Men de går ikke væk fra dine tanker og din fortid. Selvfølgelig vil du altid kunne huske dem, hvad der kunne have blevet til noget, gjorde ikke fordi vores egoer kom i vejen. Og ja, så går I fra hinanden men du ser stadig langt efter ham når han går forbi, i et stykke tid. I siger pludselig ikke noget til hinanden, smiler ikke engang til hinanden. Hvis I ender til fest sammen, kommer han måske haltende hen til dig efter et bestemt antal vodka-redbull, og siger alle de søde ord til dig igen, men ord som du ved han har glemt næste morgen. Og den er der ikke mere, gnisten. Han får dig ikke op og ringe mere, det er slut. Og ja, så er personen vel bare en fremmed som ved alt om dig.

   

4 kommentarer

 • Simone

  Super svar. Det er et godt træk at du er så reflekterende :) Den eneste grund til jeg mener det med sex, og at have været sammen med så mange, er fordi at når man træffer valg på den front, når man er så ung, så kan det have en effekt der virkelig kan påvirke en, resten af livet, og mange piger tror jeg hellere vil fortryde de ikke gik i seng med en fyr (de kan altid ombestemmer sig:) end fortryde at de gjorde. Og synes ofte jeg læser/hører piger der er i midt/sen tyverne der taler om at de ville ønske at de havde respekteret deres første gang mere, og respekteret deres krop mere. Sex er meget følsomt, og når man er ung ved man ikke helt hvordan man skal sætte grænser og passe på sig selv. Og så får man ofte gjort noget som overskred ens grænse. Og unge fyres første priotet er jo ikke altid at sætte sig i pigens sted og fornemme hvad hun er ok med! :D min kommentar var ikke for at dømme. Synes bare at sex er blevet gjort til en følelsesløs ting/behov, og det er sikkert enormt svært at skulle navigere rundt i som ung pige lige nu, fordi der er SÅ mange påvirkninger alle steder fra. Og mange piger er meget udsatte, se bare når man deler intime billeder og videoer lidt for henslængt (revengeporn) det kan virkelig betale at passe ekstra godt på sig selv når det kommer til stykket. Kan godt være jeg lige fik gentaget mig selv :) Mht kærlighed så det ikke spor farligt! Fordi vi vokser tit mest som mennesker, når vi står i svære situationer. Det giver os mulighed for at blive mere end vi var før. Blive større mennesker. Så længe man husker at være ærlig, have respekt for den andens følelser, og sine egne, så det meget nemmere. Vi gør det svært når vi begynder at finde på games fordi vi ikke tør være ærlige, og tager let på andres hjerte :) Anyways!! Tak for dit pæne svar på min kommentar, hav en dejlig aften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  Mange tak for din kommentar,
  Jeg skriver mange ting som er lidt self-reflecting og bruger faktisk min blog som en dagbog – jeg skriver om alt, især de ting som man ikke rigtig vil have nogen skal vide om en, fordi jeg vil være så ærlig som mulig. Jeg vil have folk læser de ting herinde for at føle at de ikke kæmper med ting alene. At vi alle prøver at finde ud af livet. Om de så 100% kan relatere og spejle sig i mine historier er ikke sikkert, men jeg håber folk går herfra med følelsen af lettelse. At jeg er et eksempel på det uperfekte menneske – især fordi bloggerverdenen til tider godt kan fremstå som perfekt og outfit-billeder. For sådan var det engang herinde på maloueggertsen.dk men jeg valgte at tage en hel anden drejning fordi det ikke gavnede nogen at jeg lagde flotte billeder op hele tiden, men jeg ved det her gavner. Ingen står med noget alene. Jeg håber folk vil lære at kunne se indad, ikke lade deres fejl gøre dem til dem de er idag, lade fortid være fortid.
  Jeg skrev dette indlæg for en måned siden hvor jeg helt klart havde en anden tankegang end jeg har nu, jeg vokser og forbedrer mig hver dag. Jeg vil blive ved med at vokse, men det betyder ikke at jeg skammer mig over min fortid. Det er det sidste jeg vil gøre, for det er heller ikke sundt. Men når alt kommer til alt så er kærlighed en farlig ting, følelser kan være farlige fordi det kan drive en til at gøre ting man normalt ikke ville – og jeg tror det er det jeg vil have frem i dette indlæg, at ja, som du siger, man skal passe på sig selv og tænke logisk nogen gange i stedet for med hjertet. Og jeg ved at alt ved indlægget ikke er det ideelle, men alle mennesker er så forskellige. For dating og forhold er ikke ligesom det var engang. Men jeg kender heller ikke til andet, i og med jeg ikke er så gammel. Det er lidt et svært emne at snakke om, for alle har hver sin mening, for eksempel er jeg ikke enig med dig i at det er en skam at have været sammen med 20 når man når 22, det synes jeg er en gammeldags måde at tænke på. Derimod er jeg fuldstændig enig i at det er bedre at have et omdømme der siger at du behandler andre godt i stedet for at være kendt som hende der leger med andres følelser. Men igen tak for kommentaren, den gav mig noget at tænke over.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Fik ikke skrevet færdigt, nu du kun er 17, så vil jeg sige, at jo ældre og moden man bliver, jo mere indser man det fede i at være selektiv omkring fyre, og indser at det er virkelig fedt at “gemme” sig selv lidt. I stedet for at ha været sammen med 20 fyre når man er nået 22 som ikke er unormalt for mange piger. Så forsvinder lidt af magien nemlig, når man ikke har nogen “første gange” tilbage når man møder en man virkelig gerne vil :) og i denne tid hvor sex ikke rigtig er lig med intimitet, men bare et behov, så gør mange piger og fyre sig selv følelseskolde. Ogaå ender man måske med at fortyde nogle valg, som man ville ønske man kunne ændre. Anyways, bare lidt råd, fordi jeg selv har lært nogle ting gennem erfaringer. Pas på dig selv :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Det en meget usund tilgang at have, som du jo ved. Har læst om Dette, mange leger med andres følelser for at booste sit ego/selvværd. Men det er i mangel på respekt at man bruger andre mennesker på den måde, :) det godt du er bevidst om at du gør det, for først der kan du ændre det. Det er bedre at skabe respekt omkring sin person, ved at behandle andre ordentligt og at være seriøs omkring hvem man bruger sin tid på og hvordan man behandler dem. Ingen vil ha et dårligt omdømme, og endnu vigtigere er det at kunne kigge sig Selv i øjnene og vide at man behandler andre godt. Og lære og udvikle sig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Go to sleep knowing some of the best days of your life is yet to come