KINDNESS, KINDNESS IS EVERYTHING

LISTEN UP

– you are never as awkward as you think you are
– you are never as annoying as you think you are
– you are never as boring as you think you are
– your compliments are never as creepy as you think they are

tumblr_ok0zutsbws1vlrmrqo1_500

En fortsættelse på mit tidligere indlæg, hvor jeg snakkede om hvordan vi som mennesker skal lære at være sødere mod hinanden, se tingene fra andres perspektiv og bare lade værd med at være kællinger. – men da jeg sad og læste indlægget igen efter jeg havde udgivet det, synes jeg selv at jeg får mig selv til at lyde som en engel der bare gerne vil have fred i verden haha. – Jeg er ikke nogen form for helgen, og det er ikke fordi jeg er super god til at være mega rummelig og åben hele tiden, men det er mit mål og det er derfor jeg vil snakke om det på bloggen.

Regelt set synes jeg det burde være alles mål.

En ting jeg vil komme ind på, er at når man nu prøver ihærdigt på at være et bedre menneske og give ud af al sin kærlighed skal man ikke tænke så meget over det, Overanalysere sig selv. For hvad nu hvis man giver et kompliment til en af sit eget køn og man håber ikke det misforståes som om du er over obsessed med den person, eller ja, en creep. THATS NEVER THE CASE, det der ingen der tænker. Eller hvis man siger noget pænt til en fra sit modsatte køn og den person nu misforstod det som om man er interesseret romantisk. – den her er tricky, fordi det har nok været intentionen nogen gange haha. Man kan let tænke ”nej det da også lige meget om jeg siger godmorgen, eller nej det også lige meget at jeg siger hun ser rigtig godt ud idag” – men lad værd, let them know they do good, jeg lover man gør deres dag bedre.

Da jeg var på udveksling i USA, blev jeg overrasket over hvor venlige fremmede er mod hinanden. Jeg kan huske jeg var i Walmart og en dame der stod bag mig i køen lige prikkede mig på skulderen for at fortælle mig at jeg har ekstremt flot hår – jeg vidste ikke hvad jeg skulle sige, men jeg tror jeg fik et ”øøøøøøøh thank you” ud. Hele dagen, tænkte jeg på denne hændelse, for jeg var oprigtig taknemmelig for hvad hun sagde til mig, men min reaktion var lidt tam og nærmest pinlig. Jeg oplevede også at folk bare helt random fortalte mig om deres familier, hvad de skulle have til aftensmad, spurgte mig om hjælp osv. når jeg var i supermarkedet. Generelt har amerikanerne det totalt naturligt og let ved at starte samtaler med fremmede, og det fascinerer mig helt vildt. Danmark er mere eller mindre kendt som et folk der helst ikke vil snage eller komme for tæt på andre, bare holder sig til sin egen business når de går på gaden eller er i bussen. Derfor er USA så forskellig fra Danmark, mennesker er på en måde tættere på hinanden, og det skaber lidt af en form for tryghed.

tumblr_nyvun5wi7w1s0got1o1_500

Men er vi ikke bare mennesker alle sammen? Vi gør alle sammen den samme ting hver dag, vi har alle sammen mere eller mindre de samme mål, ligner hinanden. Hvorfor hæver vi os sådan over nogen mennesker, og føler sig hævet over af andre mennesker. We’re people, we all want the same thing. Spred kærlighed, det er så simpelt.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

KINDNESS, KINDNESS IS EVERYTHING