WE NEED EACH OTHER

PRACTICING SELF CARE

Self care, – når jeg tænker på dette så får jeg flotte solstrande og varme i hovedet. Dig der ligger i en hængekøje og sipper citrus vand mens du smører dig ind i kokos olie. Mens disse ting også er gode, så vil jeg tage et mere psykologisk udgangspunkt på dette område. Det er så vigtigt at ens tanker og hovede er på plads, den måde man snakker til sig selv reflekterer måden man kommunikerer med andre mennesker på, ens attitude til omverdenen. Fuck gode karakterer lige nu, get your face mask out.

collage_fotor

The greatest weapon against stress is our ability to choose one thought over another … Jeg har super let ved at blive revet med i hverdagens travlhed, og suse rundt for at nå tingene. Det er under disse tider, de travle tider, at man ikke må lade det negative overtage. Under disse tider skal du kunne lære at stoppe op og trække vejret lidt. Fortæl dig selv at det er godt at have travlt, og du vil ikke have det på nogen som helst anden måde. Livet holder ikke op med at fortsætte, så sådan skal det også være med dit gode humør.

Take time to do what makes your soul happy … Lyt til musik, drik kaffe, tag et langt bad, læs en god bog, vær kreativ, start et nyt projekt, snup en smøg, løb en tur, leg med din hund. Gør alle de ting du kan lide, og gør det hver dag. Du er i live nu, lad værd med at vente til weekenden, eller til ferien, gør de små ting hver dag.

Self care is not selfish, you cannot serve from an empty vessel … Som jeg tidligere nævnte er dette koncept ikke udelukkende beneficial for dig selv, men de mennesker omkring dig på en måde også. Når du elsker dig selv, hviler i dig selv helt utrolig meget og viser overskud til folk vil det påvirke din virkning på mennesker også. Jeg synes ikke der er noget vigtigere end at være en rar person, en person som folk kan føle sig tryg ved. Vi er kun mennesker, vi skal kunne hjælpe hinanden. Jeg husker den anden dag hvor jeg havde haft en hektisk aften forinden, og jeg knap havde fået særlig meget søvn og jeg var egentlig ikke helt på dupperne- hvor min veninde kommer hen og fortæller mig en god nyhed. Jeg viste hende ikke hvor oprindelig glad for at se hende glad jeg var, og jeg havde det så dårligt med det hele dagen.

Erase the people from your life, who hinder your growth … På bare et år har jeg rykket mig utrolig meget i forhold til at behandle mig selv bedre. Jeg havde i lang tid et meget stramt forhold til min krop, hvilket jeg tror er et problem for mange unge idag. Det skete ikke ‘over-night’ at jeg vågnede en dag og bare full out elskede mig selv. Men det gør jeg idag. Det kan jeg helt 100% sige at jeg gør idag. Ikke fordi jeg synes jeg har ”THE BODY” men fordi det er min og den gør så mange gode ting for mig såsom, at den er hus for min sjæl, den giver mig mulighed for at gå rundt, mine celler i kroppen gør alt hvad de kan få at bekæmpe sygdomme når jeg er syg, min krop giver mig mulighed for at smile til verden og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Jeg fandt hurtigt ud af, at grunden til at jeg har rykket mig så meget i forhold til self love, er på grund af indflydelsen omkring mig. Den gruppe af mennesker jeg var tættest med på mit laveste tidspunkt var folk der konstant ville have mig ned – så snart jeg ‘called it quits’ på disse personer, og fandt nogen nye, så jeg mig selv på en helt ny måde. Jeg begyndte at date den her fyr, som ovenikøbet fik mig til at føle mig som en gudinde (ikke fordi gutter skal have noget med din udvikling at gøre – det skal de bestemt ikke) – men den her dreng gav mig sin kærlighed og det skubbede mig til at tro på mig selv lidt igen. Dette kan man sige er godt. Men for nylig har jeg mødt en ny som jeg lod komme ind i mit liv for en stund. Da jeg kunne mærke det gjorde lidt av i selvtilliden at være sammen med ham netop fordi han ikke satte pris på mig, skyndte jeg mig væk. Den dreng blev smidt ud så hurtigt. Surround yourself with good people and good people only.

collallge_fotor

You are way more worthy than you give yourself credit for … Det er så let at falde i denne. Åh så let at tænke dårligt om sig selv, SAMMENLIGNE sig selv med andre og føle man ikke gør det godt nok. Men når jeg hører dette fra mine smukke veninder, korser jeg mig jo over hvordan de kan se disse såkaldte fejl. Folk er alt for hårde ved sig selv, fald ikke i fælden. Du er god nok, og du gør din ting meget bedre end du selv tror.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

WE NEED EACH OTHER