• ···
Jeg skal flytte til USA?

Spørgsmål om mit år på high school

Hejsa. Jeg vil tage nogen overordnede spørgsmål fra rigtig mange af jer, som jeg har fået de seneste par dage og svare på dem i et indlæg så det er lidt samlet. Jeg modtog rigtig mange gode spørgsmål på insta direct, så send mig endelig flere! @maloueggertsen

Hvornår begyndte du at søge om dit udvekslings år? 

  • Jeg skal jo afsted her efter jeg har afsluttet folkeskolen, så jeg søgte i starten af 9. klasse, da man skal være forberedt på en masse papir arbejde og ting og sager der skal være styr på inden man rejser. Udover det, er der et par få get ready møder, hvor man får en masse informationer, og det kan klart anbefales at tage til de møder.

Jeg vil gerne på udveksling, hvilken organisation skal jeg vælge?

  • Jeg valgte jo som sagt organisationen Exploriusog det var mest fordi jeg havde hørt at de ikke havde så mange elever så de havde mere tid til at tage sig af dig osv. og så virkede det mest trygt vil jeg tro. Men ja, der er forskellige organisationer, så prøv at læs lidt om de forskellige og så er valget ikke så svært :)

Kommer du så ikke til at se din familie i det år?

  • Nej, det er blevet anbefalet at man som familie ikke besøger personen der er på udveksling, så nej jeg ser først min familie i kastrup lufthavn 10 måneder efter jeg har sagt farvel :D

Har du tænkt dig at dyrke sport derovre? Hvis ja, så hvilken?

  • Ja det har jeg. Og jeg var rigtig interesseret i cheerleading men min værtsmor i USA havde snakket med inspektøren om det, og det kunne desværre ikke lade sig gøre da de allerede havde audition til cheer sidste år. Øv, men der er mange andre sportsgrene jeg kan lave :P

Havde din værtsfamilie børn?

  • Karen og Larry som jeg skal bo med har børn ja, men de er alle 4 flyttet hjemmefra og er mildest talt voksne – men de havde valgt at have to udvekslingsstuderende, så jeg skal også bo med en jævnaldrende pige fra spanien, så det er jeg glad for. Hun hedder Carolina og virker mega sød!

Er der prom som man ser i filmene?

  • Ja der er prom / homecoming i slutningen af året, så det glæder jeg mig til :-D

Koster det noget at tage på udveksling?

  • Ja, det koster et sted mellem 80-90.000, men det er jo knap og nap det samme som et efterskole ophold her hjemme. Og eftersom jeg aldrig har overvejet efterskole, syntes jeg et år i USA lød som en bedere idé.

Kan man vælge hvor man skal hen?

  • Der er et program der hedder select high school hvor man ønsker område i USA, men det var jeg ikke på, da jeg hellere vil have en god familie med de samme interesser som jeg. Og det var i øvrigt også anbefalet at være på det originale program, netop af samme grund.

IMG_2912

Jeg tager stadig imod spørgsmål!

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg skal flytte til USA?