• ···
Blogger crush of the week / Instagram

TEATOX?

Sponsoreret indlæg

SAM_2753SAM_2755

Nu har jeg i løbet af et par uger fået lov til at afprøve en detox te, ”teatox” if you will… Den hedder ”Skinny tea” – jeg hader ordet skinny, og jeg synes navnet ikke rigtig vejleder til det som jeg fik ud af den. Jeg anmeldte en kaffe forleden, og jeg er altså stadig størst fan af kaffen må jeg indrømme. Örtte Skinny Tea, skulle hjælpe med forbrændingen, udrense kroppen med affaldsstoffer, hjælper med tarmens funktion, giver kroppen mere energi osv. (læs mere om örrte scandinavian) alle de ting som de lover på hjemmesiden lyder da egentlig meget godt, og burde ikke være noget problem – så jeg tænkte at det ikke vil skade at prøve den og så evt. se om den havde nogen positiv virkning? Det havde den. Faktisk er jeg typen der har haft lidt problemer med tarmen og oppustethed, som i øvrigt går hånd i hånd. Jeg er rimelig sikker på at jeg ikke er allergisk over for noget, men min mave fungerer aldrig rigtig optimalt. Min mave kan nogen gange begynde at lave ‘tordenvejr’ altså rumlen i maven også selvom jeg ikke er sulten – i og med at den arbejder virkelig hårdt hele tiden – og det er altså ikke så heldigt når jeg lige har haft skriftlige prøver hvor der var bum stille i et klasselokale i 3 timer. Min mave skulle selvfølgelig skabe sig! Ved hjælp af teen om morgenen, og igen om aftenen, har den hjulpet mig lidt med at falde til ro, og blive et med min mave, haha. Den arbejder meget mere ”smooth” og jeg har ikke pludselige mave-kramper længere. Jeg vil ønske jeg havde brugt teen da jeg havde skriftlige prøver ;)

Er der nogen af jer der har prøvet den? Og har nogen af jer oplevet vægttab med detox? Jeg har ikke gennemført 28 dage med teen endnu, men indtil videre har jeg ikke oplevet direkte vægttab. Måske har det noget at gøre med at jeg stadig er rimelig ung, og jeg jo generelt har min rigtige vægt lige nu, så kroppen har nok ikke lyst til at ændre noget. Jeg kan mærke en forandring, men ikke vægttab eller ‘feeling skinny’ hvilket jo heller ikke er mit mål. Husk man kun burde tabe sig, hvis man er direkte overvægtig eller af sundhedsmæssige årsager. Jeg vil aldrig anbefale at tabe sig af nogen anden grund.

SAM_2754SAM_2758

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blogger crush of the week / Instagram