Venner, basketball, & pep talk

værtsfamilien, udvekslingsvenner, Prom?

Livet som udvekslingsstudent i USA er som at være fanget i en amerikansk high school film. Jeg er stadig mega nysgerrig og lærer hele tiden nye ting herovre. Jeg har været her i små 6 måneder nu, og det kommer helt bag på mig hvor langt jeg er kommet uden at se tilbage. At tage beslutningen om at skulle på udveksling var hårdt, at forlade sit hjemland var meget hårdere. Men her er jeg så nu, og jeg indser nu hvor mega stærk jeg egentlig er, og hvor meget verden kan byde mig uden jeg falder sammen. Tro mig, jeg troede jeg vidste hvem jeg var inden jeg tog afsted men det er den største løgn jeg har bildt mig selv ind. Jeg kender stadig ikke mig selv helt 100, men jeg har nu fået et større perspektiv.

desktop86

At være udvekslingsstudent giver mig chancen for at møde rigtig rigtig mange forskellige slags mennesker. For ja, ligesom man ser i filmene, så er high school delt op i kliker. Der er nørderne, sports-idioterne, de populære, de smukke mennesker, teater-menneskerne osv. – men som udvekslingsstudent behøver du ikke falde ind i nogen af klikerne (eller det vil jeg i hvert fald råde til at lade værd med) – for du kan snakke og hænge ud med alle, og det er det der gør udveksling så nice. Det er også sådan man får tonsvis af venner!      Typisk set er man ikke den eneste udvekslingsstudent på skolen, og det er også en kæmpe mulighed for at lære andre mennesker fra andre lande at kende. Foreign exchange students are awesome! så sørg nu for at bonde rigtig godt med dem også. Jeg har skiftet værtsfamilie, hvilket ikke er super underligt at gøre i løbet af sit år. Men hos min tidligere familie boet jeg med en pige fra spanien, og selvom jeg ikke bor der længere snakker jeg stadig med hende hver dag og hun er stadig som en søster for mig. Venskaber kan blive fundet de mærkeligste steder!

desktop84desktop87

PROM IS COMING UP!

En kæmpe ting som amerikanerne går meget op i for tiden, er Prom – altså et kæmpe bal hvor der sker en masse. Pigerne har lange smukke kjoler på, og drengene har ‘tuxidos’. Lige nu sker der rigtig mange “promposals” – altså folk der frier til hinanden til Prom. Det sker på gangene i skolen, efter skole, til basketball kampe, til lunch osv. at (for det meste fyre) går hen og ”ask a girl to prom”

Jeg var så heldig at en sød lille fyr ‘friede’ til mig til Prom – skal hilse og sige at det er et meget flovt øjeblik, og blodet strømmer ud i kinderne, men det er nok et af de sjoveste ting der kan ske op til Prom. Folk de går all in og giver blomster og chokolade og laver sjov skilte der skal overbevise pigerne at de skal vælge ham som deres date til Prom.   Jeg glæder mig nu mest til at prøve kjoler og gå på ”dress shopping” – da det åbenbart også er en amerikansk tradition, og så elsker jeg jo også flotte kjoler!

desktop85

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Venner, basketball, & pep talk