WE NEED EACH OTHER

WE NEED EACH OTHER

Mit navn er Malou. Jeg er 17 år gammel, og så brænder jeg for at blogge igen. Hvis nogen har fulgt med det sidste år, ved I, at jeg ikke har været up to date med blogging. Men med et helt nyt synspunkt, helt nye idéer, og nok også en fornyet version af mig selv som blogger. Før i tiden havde jeg meget fokus på mig selv, mit liv, mine rejser, mine drømme – på mange måder er det stadig sådan jeg vil holde stilen med så på nogen måder ikke. Jeg vil bruge min stemme på dette store blogforum til at fokusere på jer. Sådan for alvor fokusere på jer. Jeg vil bruge dette sted til at filosofere og dele mine oplevelser men aller mest høre hvad I har at sige. Og det vil foregå på den måde at jeg vil tage emner op som mine læsere føler vil være relevant at snakke om. SÅÅÅÅÅ, SKRIV LØS, skriv til min mail maloueggertsenblog@gmail.com – jeg vil begynde at samle op på alle emnerne så snart jeg får mails fra jer. Jeg håber det bliver godt.

23574166_1776550975697731_1430845482_n

FotorCreatled

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

WE NEED EACH OTHER